dijous, 13 de setembre del 2012

Digerint...

El dia 30 d'agost, les Ganxetes vam fer públic el nostre cartell i no d'una manera qualsevol no, sinó amb una roda de premsa a l'Ajuntament!
                 
Si ens voleu posar cares, d'esquerra a dreta: L'Assun, la Margarida, la Natàlia, la Maria, la Rita, la Montse T, la Montse i la Ginesta (falta la nostra Coia, que no va poder venir...)
I tot seguit, Twitter, Facebook, diaris digitals...van començar a parlar de nosaltres! I en parlaven bé! IUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Tot i que també tenim plataforma d'afectats...
Aquí teniu un recull de premsa i ràdio:
La setmana següent, el regidor de cultura i el director de l'Imac
(Institut Municipal d'acció Cultural) ens van convidar a berenar, juntament amb l'alcalde a la Casa Rull.
  i ens van fer una bona sorpresa...
 Viscaaaa!
Els aprofitarem bé!
Moltes gràcies!

7 comentaris:

  1. Ja tinc ganes de veure els vostres propers projectes! Moltíssimes felicitats per aquest èxit tan gran! És un treball fantàstic!

    ResponElimina
  2. Us ho mereixeu i molt més encara. Molt bona feina!!

    ResponElimina
  3. Hola, he conocido vuestro trabajo gracias al boletín de DMC. El cartél del anuncio de las fiestas me parece maravilloso. Felicidades. Daría lo que fuera por poder unirme a vosotras, lástima que estemos tan lejos físicamente. Un saludo,

    ResponElimina
  4. m'encanta el vostre treball i tinc ganes de recuperar el ganxet que tant el tenia oblidat de les labors del cole, pero .... els vostres patrons els podeu possar o son secrets?

    ResponElimina
  5. quin goig !!!! la joventut que maques que sou felicitats lourdes.puntaire

    ResponElimina